Over ons

Massief houten vloerenbedrijf PdeB is opgericht in 1998 en is sindsdien gevestigd in Odiliapeel. PdeB is een afkorting van Piet de Bruin. PdeB is gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van massief houten vloeren, in alle soorten, kleuren en maten. Daarnaast houdt PdeB zich bezig met het stofvrij schuren en renoveren van bestaande vloeren en onderhouds- en timmerwerken. De werkzaamheden met betrekking tot de vloeren en het schuren van vloeren worden zelfstandig verricht door Piet de Bruin.

Advies op maat

Denkt u aan een nieuwe vloer of wilt u uw vloer laten schuren, zodat deze weer als nieuw oogt? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Zo weten we precies wat uw wensen zijn, om welk soort vloer het gaat en kunnen we de mogelijkheden voor uw vloer bespreken. Vervolgens kunnen we u, indien gewenst, geheel vrijblijvend een offerte aanbieden.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over het laten leggen van een massief houten vloer, het schuren van een vloer of over onderhouds- en timmerwerken? Neem dan contact met ons op via 0413 – 27 38 81 of mail naar info@pdebhoutenvloeren.nl. U kunt ook altijd onze showroom bezoeken!


Contact

Algemeen