Stofvrij schuren

Piet de Bruin houten vloeren maakt als één van de weinigen in de branche gebruik van het Bona stofvrij schuren systeem. Het grote voordeel van het schuren op deze manier is dat er gegarandeerd geen stof vrijkomt. Dankzij een afgesloten systeem kan er geen stof ontsnappen tijdens het schuren of wisselen van de stofzak. Hierdoor kunnen meubels en andere accessoires gewoon in de ruimte blijven staan en heeft u geen werk met schoonmaken achteraf.

Wilt u uw vloer laten schuren, zodat deze weer als nieuw oogt? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Zo weten we precies wat uw wensen zijn, om welk soort vloer het gaat en kunnen we de mogelijkheden voor uw vloer bespreken. Vervolgens kunnen we u, indien gewenst, geheel vrijblijvend een offerte aanbieden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij uw huis of bedrijf? Neem dan contact met ons op via 0413 - 27 38 81, vul het contactformulier in of mail naar info@pdebhoutenvloeren.nl.

Benieuwd naar ons werk?

Contact

Algemeen